logo
Adauga anunt
Cauta in anunturi dupa cuvinte cheie     

Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate << Acasa

AnunturiFree.com se angajeaza sa pastreze intimitatea online. Urmatoarele politici actioneaza ca un ghid care va permite sa întelegeti modul în care informatiile dvs. personale vor fi tratate atunci când face uz de site-ul. Aceasta politica se poate modifica din timp în timp.

AnunturiFree.com pretuieste confidentialitatea informatiilor referitoare la asociatii sai. Noi nu folosi sau divulga informatii despre vizitele dumneavoastra individuale la site-ul nostru sau informatii pe care le poate sa ne dea, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon, la orice surse externe.

Noi nu va folosi informatii despre dvs. fara permisiunea dvs. si va oferi mijloacele pentru tine de a gestiona si a controla informatiile pe care le-ati furnizat.

Noi va va permite sa comunice preocuparile de confidentialitate pentru noi si ca ne va raspunde la ele în mod corespunzator.

Noi nu dezvaluie nici o informatie cu caracter personal pentru agentii de publicitate si pentru alte de marketing si de promovare, care ar putea fi folosite pentru a va identifica personal, cum ar fi parola.

   
  Copyright © 2017 | AnunturiFree.com   |   Design and Developed by Nichita